Skip to content

UUTUUSTUOTTEET

Tutustu ennakkoon messuilla esiteltäviin uutuustuotteisiin. Kaikkiin uutuustuotteisiin ja messutarjouksiin pääset tutustumaan paikan päällä!

 

FUJIFILM X-H2s kamera

Esittelemme FUJIFILM X-H2S:n, uuden lippulaivamallin X-sarjan historian korkeimmalla suorituskyvyllä niin stillkuvassa kuin videokuvassakin. Äskettäin kehitelty pinottu kuvakenno (X-Trans CMOS 5 HS), jossa on neljä kertaa nopeampi lukunopeus verrattuna aiempiin sukupolviin. 8.9 X-Summitissa esitellään joitain muitakin uutuuksia joita pyrimme saamaan ensiesittelyyn messuille!

Color-Kolmio Oy, osasto 1d31

 

FUJINON XF150-600mmF5.6-8 R LM OIS WR sekä XF18-120mmF4 LM PZ WR objektiivit

Nämä kaksi uutta FUJIFILM huippuoptiikkaa esillä messuilla! 8.9 X-Summitissa esitellään joitain muitakin uutuuksia joita pyrimme saamaan ensiesittelyyn osastollemme 1d31!

Color-Kolmio Oy, osasto 1d31

Elinchrom ONE salamalaite

Elinchrom ONE salamalaite seuraa sinua minne tahansa positioon. Ole aina valmis, kun inspiraatio iskee, mukanasi erittäin kompakti ja kevyt Elinchrom ONE salamalaite. Se yhdistää 131Ws tehokapasiteetin muihin mainioihin ominaisuuksiin, kuten integroitu litiumioniakku, USB-C lataus, TTL, HSS ja virtaviivainen kosketussäätö kompaktissa kotelossa. ONE painaa vain 1,5 kg. Kannettava, kestävä, tehokas ja luotettava kameran ulkopuolinen salamalaite ilman johtoja, missä tahansa kuvauspaikkasi tuleekin olemaan.

Color-Kolmio Oy, osasto 1d31

Kapstadt nahkalaukku M Vintage ruskea

KAPSTADT tyylikäs aidosta nahasta valmistettu monipuolinen laukkusarja.
– Metallisoljet viimeistelevät kokonaisuutta
– Muokattava kameraosio jonka voi kokonaan ottaa pois
– Tabletille / läppärille oma osio
Nahkalaukku on luonnon tuote, joka ajan myötä patinoituu ainutlaatuiseksi. Koot: S, S-Wide, M ja L. M-koko n. 35 x 25 X 12 cm

ED-MARK Oy, osasto 1c21

DÖRR DLP-100W LED-VALO

UUSI PRO LED-valo video- ja valokuvaukseen – 480 Bi-Color LEDiä – teho 100W, 10000 lux (1m), 40000 lux (0,5m) – säädettävä teho 1% – 100% – tarkka säädettävä värinlämpötila 20K välein, 3200K-5500K – CRI 95 (Color Rendering index, värintoistokyky) – Sony V-MOUNT akkupaikka (akku ei sisälly), – Kauko-ohjain (lisätarvike) Metalli kotelo, metalliset ladonovet. Sisäänrakennettu diffusorlevy ja suuri pinta-ala takaa tasaisen valon. MESSUTARJOUS: Yksittäin 469,- , Setti laukulla ja jalustoilla 899,-

ED-MARK Oy, osasto 1c21

 

 

DÖRR SIGNAL XP -kiikarit

DÖRR SIGNAL XP kiikarit – syksyn säihin ja luontoon! Kiikarin EROTTAA HELPOSTI ja nopeasti hämärässä ja veneessä. Metsästäjille kiikari on hiljainen ja väritys lisää TURVALLISUUTTA. FMC Full Multi Coated pinnoite sekä BAK-4 prismat takaavat korkean valonläpäisyn ja optisen laadun. Kuva on KIRKAS JA SELKEÄ jopa huonoissa valaisuolosuhteissa ja hämärässä. KAASUTÄYTE pitää linssit huurtumattomina. POIKKEUKSELLISEN TIIVIS: jopa 30 min 1m saakka. Pitkä katseluetäisyys (Long-eye relief) takaa helpon katselun jossa silmät eivät rasitu. Hyvä muotoilu, erinomainen otepinta, kuvioitu tarkennusrengas, etulinssissä roikkuvat etusuojat.. Nämä ovat ominaisuuksia jotka käytössä huomaa ja arvostaa. 5-Vuoden takuu.

ED-MARK Oy, osasto 1c21

Leica M11

Leica M11 nostaa laadustaan tunnetun M-sarjan uudelle tasolle! 60MP taustavalaistu BSI CMOS -sensori yhdistettynä uusimpaan Maestro III -kuvaprosessoriin mahdollistaa viimeisimmänkin terävyyden irtisaamisen Leica-objektiiveista.

Fotonordic Oy, osasto 1d20

Laowa 24mm T14 2X Periprobe

Laowa 24mm T/14 Probe on nyt Periprobe! Objektiivi on edelleen pitkärunkoinen laajakulmainen 2:1 suurennossuhteen makro, mutta nyt objektiivin kärkiosa on vaihdettavissa. Perusmallin suoraan eteenpäin kuvaavan rungon lisäksi paketissa on mukana sivusuuntaan kuvaava periskooppiputki. Kuvakulma pysyy samana, mutta kameraan nähden 90 asteen kulmassa osoittava etulinssi avaa huikeita mahdollisuuksia kuvakulmien suhteen.

Fotonordic Oy, osasto 1d20

Canon EOS R7

Canon EOS R7 on uskomattoman nopea, EOS R -kamerajärjestelmän lippulaivamalleista tutulla automaattitarkennuksella varustettu ja se soveltuu luonto- ja urheiluvalokuvaajille, jotka tarvitsevat työssään APS-C-kennon tarjoamaa ulottuvuutta.

Fotonordic Oy, osasto 1d20

 

Luxury Digital Media Super Matte

The Luxury Digital Super Matte media gives extra value to digital prints with a refined matte finish that adds depth and delicacy to photos. With its subtle and smooth rendering that enhances details, the Super Matte media gives an artistic and luxurious look that sublimates portraits as well as photos of architecture or high-end products, such as cars, jewelleries or beauty products.

Helrot Oy, osasto 1c31

Wireless Connect Module – WCM2

The Wi-Fi hotspot that makes wireless photo printing simple and intuitive.

Helrot Oy, osasto 1c31

 

Aputure Amaran COB 60D

Vuokraa Aputure Amaran COB 60D Vakaamosta: pieni, kevyt, mutta yllättävän tehokas COB-led valo. 65W teholla ja mitattuna yltää melkein 3 kertaa isomman Aputure 120D Mark II:seen tehoon valon laadusta tinkimättä. Näitä mahtuu pieneen reppuun 3 ja kolmella valaisee isommankin huoneen.

Vakaamo – Vuokraamo Kuvaajille, osasto 1e20

 

Audient Evo 16

EVO 16 on valmistajan toistaiseksi tehokkain ja kattavin äänikorttiratkaisu, joka tarjoaa 24 sisääntuloa ja jopa 28 ulostuloväylää, jos kahdet kuulokeulostulotkin lasketaan. EVO-sarja on tunnettu Smartgain-toiminnostaan. Sen avulla laite säätää itse omat sisääntulotasonsa äänittävien äänekkyystasoa tunnustellen.Omien mikkisisääntulojen lisäksi laite on laajennettavissa kahden kahdeksankanavaisen ADAT-väylän avulla 24-sisääntuloa tarjoavaksi studion sydämeksi.

Intersonic Oy

Tascam Portacapture X8

Tascamin kämmenkokoinen audiotallennin Portacapture X8 on täydellinen ratkaisu mobiiliin sisällöntuotantoon tai vaikkapa livekeikan tallentamiseen. Kuusi sisääntuloa (4 x XLR Combo ja sisäänrakennetut stereomikrofonit) tallentuvat omille raidoilleen, joiden lisäksi niistä on mahdollista äänittää myös automaattinen stereosumma raidoille 7 ja 8. Tallennusmediana on microSD-kortti (tuki 512 GB asti).

Intersonic Oy

Nedis SmartLife Älypistorasia

Nedis-älypistokkeella voit käynnistää tai sammuttaa etäohjatusti minkä tahansa kodin sähkölaitteen älypuhelimella tai tabletilla. Näin teet kaikista laitteista älykkäitä. Voit ohjata kaikkia laitteita Nedis SmartLife -sovelluksella tai yhdistää älypistokkeet Google Homeen tai Amazon Alexaan äänikomentojen käyttöä varten. Ajastintoiminnon ansiosta laitteet sammuvat automaattisesti tai ne voidaan määrittää käynnistymään ja sammumaan viikon ajan aina samaan aikaan. Voit myös luoda älykkäitä toiminta

Nedis Oy

Nedis SmartLife Lemmikkieläinten ruoan annostelija

Tämän älykkään lemmikkien ruokinta-automaatin voi ohjelmoida antamaan tietyn määrän ruokaa (noin 20 ml:n tarkkuudella) määrättynä kellonaikana. Voit myös antaa lemmikillesi ruokaa etänä mobiilisovelluksella. Hallitse lemmikkien ruoka-aikoja ja annoskokoja tarkasti. Kissasi tai koirasi ei tarvitse enää odottaa sinua kotona nälissään eikä sinun enää tarvitse pyytää naapureita ruokkimaan lemmikkejäsi, kun olet viikonlopun poissa.

Nedis Oy

Nedis Langaton SmartLife-kamerajärjestelmä

Tämä langaton Älykäs NVR -turvajärjestelmä tarjoaa ammattimaisemman turvajärjestelmän, joka on silti helppo asentaa. Kaksi Full HD 1080p -kameraa yhdistetään langattomasti tukiasemaan, ja voit tallentaa tallenteet turvallisesti sisällä SATA-kiintolevylle (eivät sisälly pakkaukseen). Sekä kamerat että tukiasema toimivat tasavirralla mukana toimitettavien 12 V:n sovittimien kautta, mutta tiedonsiirto on langatonta. Tukiasemasta muodostetaan internet-yhteys Ethernet-kaapelilla, jonka käyttäminen on luotettavin ratkaisu.

Nedis Oy

OM SYSTEM OM-1

OM-järjestelmän lippulaivamalli OM-1 sisältää alan uusinta tekniikkaa. Ota se käteesi ja ällisty sen kompaktia kokoa ja keveyttä. Maailman paras kuvanvakaaja vapauttaa sinut jalustoista ja mahdollistaa terävät kuvat käsivaralta myös vähössö valossa. IP53-tason sääsuojauksen ansiosta sinun ei tarvitse olla huolissasi, kun kuvaat vaikeissa sääolosuhteissa. Suuren jopa 120fps RAW-kuvausnopeuden ja älykkään AI Detection AF -tarkennuksen ansiosta voit ikuistaa mahdottomaltakin vaikuttavia tilanteita.

OM SYSTEM

OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm F4 PRO

Se on maailman pienikokoisin* ja kevein kiinteävalovoimainen telezoom-objektiivi 300 mm:n kinovastaavuudella. Tämä kevyt ja pieni objektiivi tarjoaa maailmanluokan kuvanlaatua, ja sen suorituskyky riittää maisema-, luonto- ja lintukuvien tarpeisiin. Lisäksi se on täysin sääsuojattu vaikuttavalla IP53-luokituksella, joten voit huoletta kuvata ankarissa olosuhteissa. Voit taltioida sillä myös vaikuttavia makrokuvia. *Helmikuussa 2022

OM SYSTEM

SIGMA 20mm f1.4 DG DN Art

Korkein optinen suorituskyky Suunniteltu täydellisiin tuloksiin vaativimmissakin olosuhteissa Uskomaton rakennuslaatu ja käytettävyys tinkimättömällä valmistuslaadulla Suunniteltu erityisesti astrovalokuvaukseen, jossa on mahdollisuus sekä etu- että takasuodattimeen (geelisuodatin). Pöly- ja roisketiivis. Mahdollisuus kytkeä tarkennusrengas käytöstä – erityisen hyödyllinen astrovalokuvauksessa.

SIGMA Imaging Nordic, osasto 1d30

SIGMA 24mm f1.4 DG DN Art

Korkein optinen suorituskyky Suunniteltu täydellisiin tuloksiin vaativimmissakin olosuhteissa Uskomaton rakennuslaatu ja käytettävyys tinkimättömällä valmistuslaadulla Suunniteltu erityisesti astrovalokuvaukseen, jossa on mahdollisuus sekä etu- että takasuodattimeen (geelisuodatin). Pöly- ja roisketiivis. Mahdollisuus kytkeä tarkennusrengas käytöstä – erityisen hyödyllinen astrovalokuvauksessa.

SIGMA Imaging Nordic, osasto 1d30

 

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II -objektiivi

Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS II objektiivi on laadukas ja valovoimainen telezoom-objektiivi Sony E -sarjan täyden kennon sekä APS-C -kennon järjestelmäkameroille. Päivitetty II -versio on huomattavasti edeltäjäänsä kevyempi ja siinä on entistä kehittyneempi automaattitarkennus, joka sopii täydellisesti käytettäväksi uudempienkin kamerarunkojen kanssa niin valo- kuin videokuvaamisessakin. FE 70-200/2.8 GM OSS II objektiivissa on lisäksi aiempaa lyhyempi 40cm lähin tarkennusetäisyys.

Sony, osasto 1 d21

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II -objektiivi

Sony FE 24-70mm f/2.8 GM Mark II on päivitetty versio jo ennestään suositusta ja laadukkaasta 24-70mm f/2.8 GM objektiivista! Objektiivissa on suuri f/2.8 valovoima, joka mahdollistaa kuvaamisen hämärässä ilman erillistä valoa. 11-lamellinen pyöreä himmennin tuottaa tyylikkään bokeh-efektin kuviin. Nopea, tarkka ja lähes äänetön neljän lineaarisen XD -tarkennusmoottorin avulla taltioit nopeastikkin vastaan tulevat tilanteet. Videokuvaamiseen soveltuva nopea ja sulava jatkuva automaattitarkennus

Sony, osasto 1 d21

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G -objektiivi

Sony FE PZ 16-35mm f/4 G on kiinteällä f/4 valovoimaisuudella ja motorisoidulla zoomilla varustettu laajakulmazoom -objektiivi Sonyn E -bajonetin kameroihin. Pienikokoinen ja kevyt FE PZ 16-35mm f/4 G sisältää 13 optisesti erittäin laadukasta linssielementtiä 12 ryhmässä. Pyöreä, 7-lamellinen aukko tuottaa upean bokeh-sumennuksen, ja pienimmillään 23cm tarkennusetäisyys soveltuu mainiosti lähikuvaukseen. Objektiivi on suunniteltu erityisesti videokuvaajia ajatellen. Objektiivissa on videokuvauksen kannalta ihanteelliset kolme hallintarengasta; tarkennus, zoom ja aukko. Kiinteä aukko pysyy samana läpi koko polttovälialueen, ja aukkokytkimellä voi valita, haluaako aukkoa säätää portaattomasti vai askelein. Aukon säädön voi tietysti asettaa myös A-tilaan, jolloin aukon säätäminen tapahtuu kameran rungosta käsin.

Sony, osasto 1 d21

Nikon Nikkor Z 400mm f/4.5 VR S

Erittäin kompakti superteleobjektiivi! Tällä kompaktilla, mutta erittäin laadukkaalla superteleobjektiivilla kuvaat linnut, villieläimet, urheilun ja toiminnan entistä vaivattomammin. Erinomaisen tarkka ja hyvin vakautettu NIKKOR Z 400mm on helppo käsitellä. Poikkeuksellisen hiljainen automaattitarkennus toimii nopeasti ja erinomainen erottelukyky takaa kauniit yksityiskohtaiset kuvat.

JAS Kamerakauppa, osasto 1c11

SBS Fast Skin unbreakable näytönsuoja

SBS Fast Skin unbreakable näytönsuojakalvo on erittäin kestävä, mutta silti ohut ja miellyttävä käyttää. Siinä on panssarilasin tasoinen iskunkestävyys, mutta se ei halkeile. SBS Fast Skin unbreakable hylkii likaa ja vettä, joten näyttö pysyy puhtaampana. Se on asennettavissa mihin tahansa alle 13″ näyttöön ja se sopii myös kaareville näytöille. Asennamme kalvon veloituksetta messuilla tarjoushintaan 25,-

JAS Kamerakauppa, osasto 1c11

Lomography LomoKino 35mm elokuvakamera

Lyhytelokuvia 35mm filmille Tällä retrolla analogisella videokameralla voit kuvata lyhyitä, jopa 144 ruudun analogisia elokuvia millä tahansa 35 mm:n filmillä. Voit kuvata jopa 30 sekuntia äänetöntä materiaalia rullaa kohden. LomoKino on erittäin kompakti, helppokäyttöinen ja täynnä retroanalogista vetovoimaa.

JAS Kamerakauppa, osasto 1c11

Splatoon 3 Nintendo Switch

Maalaavaa räiskettä ja toimintaa! Hauskaa keskenään, hauskaa kaverien kanssa ja hauskaa kiihkeissä nettipeleissä. Nintendon laatutoimintaa!

Puolenkuun Pelit

 

Nintendo OLED Konsoli (Splatoon Edition)

Pelaa reissussa, pelaa kotona, pelaa kaverian kanssa – pelaa yhdessä, nauti keskenäsi! OLED konsoli tarjoaa tarkan näytön, kätevän pelattavuuden ja Nintendon älyttömän upean pelikirjaston käyttöösi.

Puolenkuun Pelit

 

The Last of Us: Part I

Täydellistä kuvaa ja ääntä. Lähes fotorealistista tunnelmaa ja toimintaa. Remasteroituna PS5-pelikonsolille arvostelumenestys The Last of Us Part I

Puolenkuun Pelit