Skip to content

Osastoilla tapahtuu

Lavaohjelman ja näyttelyiden lisäksi löydät Kuva & Ääni -messujen osastoilta kiinnostavia työpajoja, tietoiskuja ja muuta ohjelmaa.

Valokuvaajan kaatopaikka

Osastolla käsitellään mm. videokuvausta ja valaisua, mallinohjausta sekä livestreemausta.

Tutustu ohjelmaan

Vakaamo vuokraamon taitotehdas

Taitotehtaalta löydät tietoa kännykkäkuvauksesta, streemauksesta, gimbaaleista, valaistuksesta ja mikeistä.

Tutustu ohjelmaan

Kameraklinikka

Kameraseuran osastolle tulee Kameraklinikka, josta saat neuvoja kameran käyttöön ja kuvaamiseen. Voit ottaa oman kamerasi mukaan! Osastolla on myös seuran Töölössä sijaitsevan pimiön aktiivisia käyttäjiä.

Tutustu ohjelmaan

Suomen Valokuvahistoriallinen seura

Osastolle tulee tänä vuonna Wanhat Camerat-myyntitapahtuma. Myös JAS Kamerakaupan osastolla on reipas kattaus käytettyä ja vintage kalustoa.

Tutustu ohjelmaan

Puolenkuun pelialue

Sukella pelien maailmaan, ja tule viihtymään Suomen kattavimman pelivalikoiman parissa! Puolenkuun pelialueelta löydät kaiken videopeleistä lautapeleihin ja viihteeseen.

 

Suomen Kuvauskoulu Oy

Uusi Suomen kuvauskoulu Oy tulee messuille reippaalla kattauksella. Osastolla tehdään non-stop valokuvausalan asiantuntijoiden lyhyitä haastatteluita, jotka videoidaan ja julkaistaan somessa.

Tutustu ohjelmaan

Happy Home – Minun olohuoneeni

 Tule ja inspiroidu kuvasta tehtyjen sisustustuotteiden ja älykodin maailmaan Minun olohuoneeni -osastolla. Löydät osastolle rakennetusta huoneesta viimeisimmät kuvatuotteet tapeteista mattoihin ja piensisustukseen sekä älykkään kodin ja valaistuksen uusimmat ratkaisut. Minun olohuoneeni löydät Kuva & Äänen hallista 1, osasto 1e5.

Toteutettu yhteistyössä Epsonin, Dialab Oy:n, Color-Kolmio Oy:n, Suomen Interfoto Oy:n, ED-mark Oy:n, Nediksen ja Sonyn kanssa.