Skip to content

Kahden lavan täydeltä ohjelmaa

Tutustu koko ohjelmaan

Osta liput

 

 

Uutuustuotteita, näyttelyitä ja lavaohjelmaa

Kuva & Ääni-messuilla pääset tutustumaan uutuustuotteisiin ja laadukkaisiin valokuvanäyttelyihin sekä seuraamaan monipuolista ohjelmaa lavoilla ja osastoilla. Tapahtumassa on kaksi ohjelmalavaa, Kuva & Ääni -lava sekä Tietoiskulava. Lavoilla käsitellään laajasti kuvaa, videota, ääntä, värienhallintaa ja luontokuvaamista, kuvankäsittelyä ja some-videoita.

Kuva & Ääni -lava

Nikon ja JAS kamerakauppa

Palkittu luontokuvaaja, ja myös oravakuiskaajana sekä villieläinkuvaajana tunnettu Konsta Punkka kertoo esityksessään, miten hän on pystynyt hyödyntämään uusinta kameratekniikkaa kuvatessaan eläimiä ja lintuja niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Tiina Puputti

Valokuvakouluttaja, valokuvaaja ja tietokirjailija Tiina Puputin käytännönläheinen työpaja valokuvaamisen kehittämiseen. Järjestäjinä Docendo Oy ja Fotonordic.

Tietoiskulava

Perttu Siren

Tule kuulemaan Pertun vinkit miksaukseen, kierron välttämiseen ja siihen, mitä voit tehdä lava-asettelun ja kappaleiden sovitusten osalta.

Susanna Mikander

Suomen Kuvauskoulu Oy:n toimitusjohtaja Susanna “Suski” Mikander puhuu valokuvaamisen oppimisesta: miten tunnistaa omat motivaation lähteet sekä erilaiset tavat oppia? Tule kuuntelemaan ja innostumaan, miten voit tasosta riippumatta kehittää omia kuvaustaitojasi!

NÄYTTELYT

Näyttelyt kuvaavat luontoon ja arkeen kätkettyä voimaa.

OSASTO-OHJELMAA

Osastoilta löydät kiinnostavia työpajoja, tietoiskuja ja muuta ohjelmaa.

UUTUUSTUOTTEET

Tutustu ennakkoon messuilla esiteltäviin uutuustuotteisiin.

Tulossa messuille ammattilaiskävijänä?

Kuva & Ääni on avoinna vain alan ammattilaisille pe 9.9. klo 10-12. Lue lisää ammattilaisajasta ja rekisteröidy kävijäksi.

Lue lisää

Finnish Photo Awards ja Kuva & Ääni messut yhdistävät voimansa

Neljättä kertaa järjestettävä valokuvakilpailu Finnish Photo Awards järjestetään samana viikonloppuna Kuva & Ääni -messujen kanssa. Kilpailun finaalivaihe, kansainvälisen tuomariston edessä järjestettävä livearviointi tapahtuu perjantaina 9.9. Messukeskuksen tiloissa messujen oheisohjelmana. Kaikki sata finalistikuvaa ovat myös esillä messuilla omana näyttelynään.

Finnish Photo Awards -voittajat palkitaan lauantai-iltana 10.9. ravintola Sofiassa järjestettävässä juhlassa ja sunnuntaina voittajia nousee myös messulavalle kertomaan kuvistaan.

Finnish Photo Awards -kilpailun osallistumisaika on parhaillaan käynnissä, 9.–31.5.2022

Finnish Photo Awards -kilpailu