Skip to content

Neljän lavan täydeltä ohjelmaa

OhjelmaNäytteilleasettajatLiity klubiin

 

 

Uutuustuotteita, näytteilyitä ja lavaohjelmaa

Kuva & Ääni-messuilla pääset tutustumaan uutuustuotteisiin ja laadukkaisiin valokuvanäyttelyihin sekä seuraamaan monipuolista ohjelmaa lavoilla ja osastoilla. TopShot Stagella puhutaan mm. urheilukuvauksesta, värienhallinnasta ja luontokuvaamisesta. Sisällöntuottajalava sukeltaa puolestaan esimerkiksi kuvankäsittelyn ja some-videoiden saloihin. Kuva & Kamera -lavalle astelee lauantaina mm. Meeri Koutaniemi kertomaan kolmesta erilaisesta kuvausmatkastaan. Meeri on tavattavissa Olympuksen osastolla esityksen jälkeen.

 Vuonna 2020 tapahtuma laajenee käsittelEmään myös ääntä ja neljäs ohjelmalava, Ääni Stage, keskittyy äänentallennukseen, -käsittelyyn ja -jakeluun. Messuilta voi löytää vinkkejä myös objektiivin valintaan ja häiden kuvaamiseen.

Tutustu vuoden 2020 ohjelmaan!

NÄYTTELYT

Näyttelyt kuvaavat luontoon tai arpien taa kätkettyä voimaa.

MESSUTARJOUKSET

Näytteilleasettajien osastoilta löydät alan parhaat tuotemerkit ja huikeita tarjouksia.

OSASTO-OHJELMAA

Osastoilta löydät kiinnostavia työpajoja, tietoiskuja ja muuta ohjelmaa.

Tulossa messuille ammattilaiskävijänä?

Kuva & Ääni on avoinna vain alan ammattilaisille pe 4.3. klo 9-12. Lue lisää ammattilaisajasta ja rekisteröidy kävijäksi.

Lue lisää

Filmi & Vintage, osastot 5e11- 5g11

Filmi & Vintage alueelta löydät tänäkin vuonna tuhansia filmikameroita, objektiiveja, laukkuja, jalustoja ym. tarvikkeita. sekä pikkurahan penkolaatikoita. Varaa käteistä mukaan.

Mukana on myös Wet Plate -työpaja. Ateljee Marko Rantanen esittelee vuonna 1851 keksittyä wet plate collodion / märkälevy kollodion -tekniikkaa ja halukkaat voivat kuvauttaa itsestään potretin maksua vastaan.

Mukana myös JAS:in Vintage-kauppa laajalla valikoimalla kuntotarkistettuja filmikameroita, objektiiveja ja tarvikkeita, sekä kirjoja messuhinnoin. Tule tekemään löytöjä osastolle, hinnat alkaen 1,-. Vintage-kauppa myös ostaa filmikameroita, objektiiveja ja muuta vintagekalustoa. Tule käymään osastolla, jos haluat vanhoista filmikameroistasi tarjouksen tai sinulla on vintage-aiheisia kysymyksiä!

Ääni tulee mukaan kuvaan

Ääni nousee tänä vuonna kulisseista omalle lavalleen. Ääni Stagella keskitytään ääneen sekä äänenkäsittelyyn ja -jakamiseen, ja luvassa on asiaa muun muassa äänentoiston perusteista, äänen tallentamisesta haastattelutilanteissa, musiikin ja äänen lisäämisestä videoihin sekä erilaisista laitteista ja niiden valinnasta. Videokuvaajille on äänen synkronoimisen lisäksi tarjolla tietoa muun muassa videotuotteiden uusista suuntaviivoista sekä somevideoiden tekemisestä.

Uuden ajan Feat.fi -kanavan edustajajoukko nousee lavalle kertomaan urbaanista mediasta. Osastolla esitellään freestyleä ja tapaat vaikuttajia kertomassa musiikista ja kaikesta, joka liittyy urbaaniin katukuvaan.

Katso Ääni Stagen ohjelma

Uutuustuotteet -ja palvelut alan tärkeimmiltä toimijoilta

Jälleenmyyjien ja maahantuojien osastoilta löydät kevään parhaat uutuustuotteet -ja palvelut. Mukana on lukuisa määrä tuotemerkkejä, kuten:

Ableton, AKG, Audio-Technica, Austrian-Audio, Avenger, B&W International, Benro, Billingham, Boya, Canon,Colorama, Datacolor, Eizo, DJI, Elinchrome, Feelworld, F-Stop, Fujifilm, Genesisgear, Gitzo, Godox, Hahnemühle, Hasselblad, Hensel, Hoodman, Hoya, HPR, Hähnel, Ilford, Irix Lens, JBL, Soundcraft, Jinbei, Jupio, Kaiser, Kodak, Koy Lab, Laowa, Ledgo, Lee Filters, Leica, Lomography, Lowepro, LS, Lupo, MagMod, Manfrotto, Mefoto, Micromuff, Mirage, Nanlite, Native-Instruments, NiceFoto, Nikon, Novation, O.C. White, ONA , Panasonic, Peak Design, Pentax, PGY Tech, PGYTECH, Polaroid, Profoto, Rotolight, RØDE Microphones, Samyang, SanDisk, Sandmarc, Saramonic, Shimoda, Sigma, Sirui, Slik, SmallRig, Softube, Tamrac, Tamron, Tenba, Tokina, Uniqball, Zoom, 3 Legged Thing,

Tilanne 18.2.2020

Katso näytteilleasettajat

Valokuvaa luonnon voima

Mitä luonnon voima sinulle tarkoittaa? Suomen Luonto ja Kuva & Ääni -messut järjestävät kuvakilpailun, jossa jylläävät luonnonvoimat.

Kuvakilpailuun lähetetyistä kuvista on valittu 12 parasta tulostettavaksi messuilla pidettävään näyttelyyn, jonka valmistavat Epson ja Interfoto.

Kuvaaja: Klaus Kannas

Ihaile kuvakisan kuvia

Samaan aikaan Messukeskuksessa:

Fillari, Outdoor, Golf, Sport sekä GoExpo Horse

Kaikki nämä yhdellä lipulla!

Lue lisää