Kuva&Kamera ammattilaisille

Suomen suurimman kuvausalan tapahtuman ensimmäisen päivän ohjelma on suunnattu pääosin ammattilaisille. Pääset messuille maksutta rekisteröitymällä ja saapumalla paikalle klo 9–12.00, jolloin tapahtuma on avoinna ainoastaan ammattilaisille. Ammattilaisaikana voit seurata ammattilaisille suunnattua ohjelmaa ja keskustella alan yritysten edustajien kanssa, ennen kuin ovet avautuvat myös kuluttajille. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 17 asti.

Ammattilaiset pääsevät Kuva&Kamera-messuille maksutta rekisteröitymällä kävijäksi.

Rekisteröidy ammattilaiskävijäksi PERJANTAIN OHJELMA

 

Kuva&Kamera-messujen ammattilaisaamu on suunnattu ammatikseen kuvaaville, kuvaa työssään käyttäville, graafisen alan ammattilaisille sekä alan jälleenmyyjille. Jos rekisteröidyit Kuva&Kamera-messuille ammattilaisena vuonna 2018, lähetämme sähköpostiisi rekisteröitymiseen tarvittavan koodin viikolla 7. Jos kuulut ammattilaisaamun kohderyhmään, mutta et ole saanut koodia meiltä tai näytteilleasettajalta, voit pyytää sitä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kuulun ammattilaispäivän kohderyhmään

Voit tilata rekisteröitymiskoodin, mikäli kuulut ammatilaispäivän kohderyhmään, muttet ole vielä saanut koodia meiltä tai näytteilleasettajalta.