Skip to content

Kuva & Ääni ammattilaispäivä

pe 4.3.2022

Rekisteröidy kävijäksi Tutustu ohjelmaan

Kuva & Ääni ammattilaisille

Suomen suurimman kuvausalan tapahtuman ensimmäisen päivän ohjelma on suunnattu pääosin ammattilaisille. Pääset messuille maksutta rekisteröitymällä ja saapumalla paikalle klo 9–12.00. Ammattilaisaikana voit seurata ammattilaisille suunnattua ohjelmaa ja keskustella alan yritysten edustajien kanssa, ennen kuin ovet avautuvat myös kuluttajille. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 19 asti.

Ammattilaiset pääsevät Kuva & Ääni -messuille maksutta rekisteröitymällä kävijäksi. Tarvitset rekisteröitymiseen koodin.

Rekisteröidy

 

”Uskallan tehdä sitä mitä olen” – Valokuvaajan arvo uudella vuosikymmenellä

Valokuvaajat Suvi Sievilä ja Nani Härkönen keskustelevat valokuvaajan työn merkityksellisyydestä ja arvosta Sisällöntuottajalavalla 28.2. klo 11.

Nani Härkönen on valokuvaaja, kirjoittaja ja puhuja, jonka tavoite on poistaa puuhastelun leima taidealalta. Luovia-podcast on taidealan yrittäjän apukuski. Nani ja vieraat auttavat sinua rakentamaan unelmiesi luovan bisneksen. Lähes sata jaksoa sisältävät asiaa markkinoinnista, hinnoittelusta ja oman äänen löytämisestä – hyvinvointia unohtamatta.

Suvi Sievilä on mainosvalokuvaaja ja visuaalinen suunnittelija. Työarjen lomassa hän viihtyy myös luovan hullun roolissa luoden omia tarinallisia kuvaprojekteja. Suvin unelmana on avata luovan alan lukkoja ja levittää inspiraatiota.

Katso perjantain koko ohjelma

Adobe-aamiaisseminaari

Tervetuloa Adoben ja Corellian aamiaisseminaariin Messukeskukseen perjantaina 28.2 klo 10-13.00.

Ponkaise 2020-luvulle Kuva & Ääni -messujen Adobe-aamiaisen avulla! Valjasta Sensei-tekoäly ja koneoppiminen käyttöösi, tuota ja hallitse kokonaisuuksia nopeammin ja tehokkaammin.

Ohjelmassa puhujina Tommi Luhtanen, Antti Karppinen, ja Juha Laamanen. Demoissa teemoina mm. Adoben Pro videotyökalut Premiere ja After Effects 2020 luvulle. Lisäksi Premiere Rush sekä Photoshopin ja Lightroomin uusimmat jutut. Tapahtuman kruunaa Anti Karppisen demo, jossa Antti avaa omaa työprosessiaan ja Photoshop tekniikoitaan. Antin demoja on luvassa lisää myöhemmin päivällä  Kuva & Ääni -tapahtumassa.

Paikka Sali 103. Seminaari järjestetään messujen ammattiaikaan, joten voit osallistua siihen rekisteröitymällä messujen kävijäksi.

Katso seminaarin ohjelma

Näin pääset rekisteröitymään

Kuva & Ääni -messujen ammattilaisaamu on suunnattu ammatikseen kuvaaville, äänenkäsittelyä tai kuvaa työssään käyttäville, graafisen alan ammattilaisille sekä alan jälleenmyyjille. Jos rekisteröidyit Kuva & Ääni -messuille ammattilaisena vuonna 2019, lähetämme sähköpostiisi rekisteröitymiseen tarvittavan koodin. Jos kuulut ammattilaisaamun kohderyhmään, mutta et ole saanut koodia meiltä, voit pyytää sitä täyttämällä oheisen lomakkeen. Varauduthan todentamaan ammattilaisuuden sisäänkäynnillä.

Kuulun ammattilaispäivän kohderyhmään

Voit tilata rekisteröitymiskoodin, mikäli kuulut ammatilaispäivän kohderyhmään, muttet ole vielä saanut koodia meiltä tai näytteilleasettajalta.